Solyscreen


Buitenzonwering

Buitenzonwering van Solyscreen Veldhoven

Buitenzonwering van Solyscreen biedt voor elke situatie is er wel een oplossing. Wilt u enkel de lichtinval en warmte buiten houden of daarnaast ook inzetten als inbraakpreventie? Buitenzonwering is onder te verdelen in 5 categoriën; Gevelschermen; Vrijdragende zonneschermen; Vrijstaande zonwering; Buitenjaloezieën en Rolluiken. Solyscreen kan u helpen met het bepalen van de juiste keuze buitenzonwering Vvoor woning of bedrijfspand.

Gevelschermen

Gevelschermen zijn gemaakt op basis van textiel die meestal parallel met het glazen oppervlak bewegen in een geleidingsrails of via geleidingskabels. Daardoor passen ze zich gemakkelijk in de lijn van de gevel aan.

Vrijdragende zonneschermen

Vrijdragende zonneschermen zijn schermen die op plaatsen worden gebruikt waar schaduw voor de gevel nodig is om zo een bijkomende schaduwrijke ruimte te creëren.

Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering worden ingezet als het niet mogelijk is om vaste zonwering te plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer de woninggevel onvoldoende stevigheid biedt of als er sprake is van een vrijliggend terras.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën kunnen niet alleen omhoog en omlaag maar ook traploos gekanteld worden. Daardoor wordt het binnendringen van warmte tot een minimum beperkt, de lichtinval geregeld en schittering voorkomen.

Rolluiken

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diverse soorten binnenzonwering en de mogelijkheden? Loop dan eens binnen in de Solyscreen showroom in Veldhoven. Onze zonweringexperts adviseren u graag over de mogelijkheden van alle soorten binnenzonwering en helpen u bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Heeft u al een vraag dan kunt u die ook stellen via het contactformulier of maak direct een afspraak! Ook komen wij graag bij u op locatie om u vrijblijvend te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Bel 040-254 22 52 direct of vul het contactformulier in.

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign