Solyscreen


Overige producten

Overige producten van Solyscreen Veldhoven

Solyscreen heeft voor elk probleem wel een oplossing in huis. Of u nu de insecten buiten wilt houden met een hor, een perfecte zonwering zoekt voor binnen of buiten of op zoek bent naar een garagedeur. U bent bij Solyscreen in Veldhoven aan het juiste adres. Bekijk hieronder een overzicht van onze overige producten.

Screens

Screens lijken op rolluiken alleen blijft u zicht houden naar buiten. Ideaal als u wel naar buiten wilt kunnen kijken maar uw inkijk wilt beperken tot een minimum. Naast het beperken van uw inkijk houden screens ook de warmte buiten.

Horren

Horren zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van frisse lucht tijdens het voorjaar en de zomer wanneer er allerlei insecten te voorschijn komen. Voor iedere deur of raampartij is wel een oplossing voorhanden om insecten te weren.

Garagedeuren

Garagedeuren dragen voor een belangrijk deel bij aan de uitstraling van het huis. Garagedeuren zijn er in diverse soorten en maten waarvan er altijd één bij de bouwstijl en het karakter van de woning past. Solyscreen in Veldhoven plaatst niet alleen garagedeuren bij huizen maar ook bij bedrijfspanden.

Velux/Fakro insectenhorren bij Solyscreen Veldhoven

De VELUX/FAKRO insectenhorren in cassette systeem. Gecoat glasvezelgaas met zijgeleidingen van geanodiseerd aluminium. De insectenhor wordt op de interieurafwerking gemonteerd. Hierdoor kan het dakvenster in geopende positie staan zonder dat insecten de ruimte kunnen binnendringen het dakraam blijft hierdoor normaal functioneren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over één of meer van onze overige producten? Loop dan eens binnen in de Solyscreen showroom in Veldhoven. Onze adviseurs voorzien u graag van advies over het productaanbod van Solyscreen en helpen u graag bij het kiezen van de beste producten voor uw situatie. Heeft u al een vraag dan kunt u die ook stellen via contactformulier of maak direct een afspraak. Ook komen wij graag bij u op locatie om u vrijblijvend te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Bel 040-254 22 52 direct of vul het contactformulier in.

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign