Solyscreen


Garagedeuren

Garagedeuren

Garagedeuren dragen voor een belangrijk deel bij aan de uitstraling van het huis. Garagedeuren zijn er in diverse soorten en maten waarvan er altijd één bij de bouwstijl en het karakter van de woning past. Solyscreen in Veldhoven plaatst niet alleen garagedeuren bij huizen maar ook bij bedrijfspanden. Kom naar de showroom en laat u uitgebreid informeren.

Er zijn vier soorten garagedeuren te onderscheiden

De klassieke kanteldeur draait bij het openen in zijn geheel weg. Het deurblad bestaat uit één bewegend gedeelte. Hierdoor heeft deze garagedeur bij het openen veel effectieve ruimte nodig. Kanteldeuren kunnen worden geleverd in staal of hout en met of zonder handig ingebouwde inloopdeur. Door haar eenvoud is deze deur verkrijgbaar tegen een relatief lage prijs.

De roldeur is een garagedeur die oprolt in een kast. Deze deur is dé oplossing als er in de garage geen ruimte vrij is tegen het plafond.

De sectionaaldeur. Deze garagedeur bestaat uit een aantal panelen die via een geleiderails na elkaar onder het plafond de garage indraaien. Een sectionaaldeur is inbraakvertragend, tochtvrij, isolerend en geluidsarm. Een sectionaaldeur past altijd want deze draait in tegenstelling to een kanteldeur niet naar buiten. De doorrijhoogte en doorrijbreedte wordt zelfs vergroot!

Tenslotte is er de schuifdeur die naar de zijkant wegschuift. Deze garagedeur kan net zo ver opengeschoven worden als nodig is en hoeft dus niet altijd volledig geopend te worden. Deze garagedeur is ook te voorzien van een loopdeur.

Een garagedeur kan handmatig of elektrisch bediend worden. Bij handmatige bediening wordt gebruik gemaakt van een hendel. De elektrische bediening heeft een vaste op- en neerschakelaar of een afstandbediening.

Meer informatie over garagedeuren

Wilt u meer informatie over garagedeuren en de mogelijkheden? Loop dan eens binnen in onze showroom in Veldhoven. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden van garagedeuren en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign