Solyscreen


Horren

Uitgebreid assortiment horren op maat in Veldhoven

Horren zorgen ervoor dat u ongestoord kunt genieten van frisse lucht tijdens het voorjaar en de zomer wanneer er allerlei insecten te voorschijn komen. Voor iedere deur of raampartij is wel een oplossing voor handen om insecten te weren. Het leveringsprogramma van Solyscreen in Veldhoven is zeer uitgebreid.

Horren in allerlei uitvoeringen

De vaste hor is een zeer net ogende en duurzame oplossing. Het horgaas is gevat in een vast frame en de hor kan worden geopend en gesloten. De inzethor is speciaal ontwikkeld voor kunststof raamkozijnen. Dit is een insectenhor welke op maat gemaakt wordt en veel wordt toegepast voor draai en kiepramen. Speciaal voor dakvensters is de Velux insectenhor beschikbaar. Deze insectenhor wordt op de rand van de aftimmering rondom het dakvenster gemonteerd, zodat het dakvenster geopend kan blijven wanneer de insectenhor neergelaten is. Deze kunt u allemaal komen bekijken in onze ruime showroom in Veldhoven.

De rolhor is een insectenhor dat van boven naar beneden wordt gesloten. Met één handbeweging wordt het horgaas opgerold in een kleine cassette die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd. De oprolbare hordeur is ideaal voor schuifpuien en openslaande deuren. Door een uniek veersysteem rolt de deur automatisch achter je dicht en blijft het gaas goed strak zitten.

De scharnierende hordeur wordt veelal toegepast bij deuren. Standaard wordt de scharnierende hordeur uitgevoerd met handgreepbediening en kunststof sluiting. Deze hordeur is ook leverbaar met zelfsluiter en dubbelwerkend scharnier. De schuivende hordeur wordt op maat gemaakt en schuift van links naar rechts of omgekeerd. Deze wordt veel toegepast bij grote schuifpuien. Voordeel is dat de hordeur nooit verder open hoeft dan nodig is.

Tenslotte is de plisséhordeur een vouwhordeur met plissé gevouwen gaas. Het geplisseerde gaas is niet alleen zeer fraai, maar ook veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Zo zullen 'ongelukjes' minder vaak voorkomen en mocht er toch een kind, kat of hond met het gaas in aanraking komen, dan is de oneffenheid gemakkelijk te herstellen, het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.

Insectenhorren die buiten handbereik zijn geïnstalleerd, kunnen bediend worden door middel van een speciaal ontwikkelde slingerstang.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over horren en de mogelijkheden? Loop dan eens binnen in de Solyscreen showroom in Veldhoven. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden van horren en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wij komen ook graag bij u op locatie om de mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u al een vraag dan kunt u die stellen via contactformulier of maak direct een afspraak!

Unilux Raamhorren

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign