Solyscreen


Velux Fakro Insectenhor

Velux/Fakro insectenhorren bij Solyscreen Veldhoven

De VELUX insectenhor in cassette systeem is gemaakt van grijs PVC gecoat glasvezelgaas, met zijgeleidingen van geanodiseerd aluminium. De insectenhor wordt op de interieurafwerking gemonteerd waardoor het dakraam normaal blijft functioneren. Hierdoor kan een VELUX insectenhor gecombineerd worden met alle VELUX dakraamproducten. De bediening geschiedt handmatig en de hor is op elke gewenste positie stop te zetten. Zie ook Horren voor meer informatie.

De insectenhor van FAKRO wordt gemonteerd op de aftimmering in plaats van op het dakvenster. Hierdoor kan het dakvenster in geopende positie staan zonder dat insecten de ruimte kunnen binnendringen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Velux en Fakro insectenhorren en de mogelijkheden? Loop dan eens binnen in de Solyscreen showroom in Veldhoven. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden van Velux en Fakro insectenhorren en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Heeft u al een vraag dan kunt u die stellen via contactformulier of maak direct een afspraak. Ook komen wij graag bij u op locatie om u vrijblijvend te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Bel 040-254 22 52 direct of vul het contactformulier in.

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign