Solyscreen


Overkappingen

Overkappingen van Solyscreen Veldhoven

Solyscreen biedt overkappingen voor diverse toepassingen zoals terasoverkappingen, veranda- en serre zonwering, verandadaken en lamellendaken.

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is een zonwering met grote uitval bestaande uit een vaste buizenconstructie waarover een doek kan worden afgewikkeld. Meerdere terrasoverkappingen kunnen aan elkaar gekoppeld kunnen worden en zijn speciaal ontworpen voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakken tot veertig vierkante meter.

Veranda- en serre zonwering

Deze zonwering absorbeert en reflecteert zonlicht en warmte, terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten. De zonwering wordt buiten, bovenop de serre of veranda gemonteerd en vormt hierdoor een prachtig, harmonieus geheel.

Verandadaken

Onze verandadaken zijn gemaakt van policarbonaat of glas en geven nagenoeg geen lichtverlies in de woning, zijn onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersinvloeden; zon, sneeuw, regen en wind. U kunt eerder buiten zitten in de lente, langer genieten van de nazomer en bij regen hoeven de tuinmeubels en kussens niet meer verplaatst te worden.

Lamellendaken

Met dit systeem heeft de maximale controle over de hoeveelheid licht onder de overkapping. De lamellen kunnen 160ยบ draaien en zijn eenvoudig te bedienen door middel van een knop op de afstandsbediening. Als u de lamellen helemaal sluit geven deze een waterdichte bescherming tegen regen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diverse soorten overkappingen en de mogelijkheden? Loop dan eens binnen in de Solyscreen showroom in Veldhoven. Of maak een afspraak bij u op locatie. Onze zonweringexperts adviseren u graag over de mogelijkheden van alle soorten overkappingen en helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Heeft u al een vraag dan kunt u die ook stellen via contactformulier of maak direct een afspraak!


Solyscreen is Ambassador Dealer van Renson in Nederland
Renson

RMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign